Laten we eerlijk zijn: we gaan een heel zwaar winterseizoen tegemoet. De energie om onze huizen te verwarmen is duurder dan ooit tevoren. De Nederlandse weerdiensten voorspellen ook een SUPERKOUDE WINTER – misschien wel een van de koudste in decennia. Bent u hierop voorbereid?

Door de verhoogde energieprijzen zullen onze energierekeningen binnenkort meer dan verdrievoudigen! Het gemiddelde huishouden zal deze winter naar verwachting meer dan 5.000 uitgeven.

Maar dat is nog niet alles. Extreme weersomstandigheden komen steeds vaker voor. De Nederlandse weerdiensten voorspellen nu dat de winter van 2024 een van de koudste seizoenen uit de recente geschiedenis zal zijn.

Geconfronteerd met koud weer en dure energie, zijn duizenden mensen wanhopig op zoek naar goedkopere alternatieven om hun huis te verwarmen. Gelukkig zijn er manieren waarop u duizenden euro’s kunt besparen en uw huis lekker warm kunt houden.

Eén bepaalde verwarming heeft de krantenkoppen gehaald. Met een energie-efficiëntie van 99,8% is dit de perfecte oplossing om elektriciteit te besparen en uw huis te verwarmen. Hij kost ook vele malen minder dan vergelijkbare high-tech kachels van grote merken.

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis kosteneffectief te verwarmen, dan is dit een geweldige optie.

Wat is het?

Dit is het WellHeater verwarmingstoestel. Een keramische convectiekachel met een ongelooflijk rendement van 99,8% kan een middelgrote kamer in slechts 60 seconden verwarmen.

Er zijn geen installatie- en onderhoudskosten: U hebt alleen een eenvoudig stopcontact nodig. Omdat er vrijwel geen elektriciteit verloren gaat door lekkage, is dit ook de meest efficiënte manier om een kamer te verwarmen. Zelfs met de stijgende elektriciteitsprijzen kost het slechts iets meer dan 2€ per dag om WellHeater te laten werken. Dit is een fantastische voordelige optie.

Dit eenvoudige maar ingenieuze concept werd in 2019 ontwikkeld door een groep elektrotechnici van de EVI (Electric Vehicle Industry). Met het doel om een goedkope, onderhoudsarme verwarming voor elke kamer te ontwikkelen, hebben ze iets gecreëerd dat perfect is voor de koude en dure Nederlandse winters.

Dit zou de volgende generatie verwarmers kunnen zijn.

Ik was erg bezorgd over de energiecrisis. Ik wilde het warm en gezellig hebben, maar dit begon als een luxe te voelen! Nu kan ik naast WellHeater kruipen en maar een fractie van de prijs betalen.

– Käthe Abel uit Breda.

Hoe werkt het?

WellHeater biedt een intuïtieve gebruikersinterface en wordt geleverd met een afstandsbediening voor extra gebruiksgemak. De eerste stappen zijn heel eenvoudig:

1.

Steek de stekker in het stopcontact.

2.

Druk op de knop ON om het apparaat in te schakelen.

3.

Stel uw gewenste temperatuur in.

4.

Wacht tot 60 seconden terwijl dit krachtige apparaat de hele kamer verwarmt.

Met zo’n eenvoudige opstelling en compact formaat, WellHeater is het apparaat volledig draagbaar. U kunt het meenemen om snel uw schuur of garage te verwarmen. Het is ook perfect voor slaapkamers, omdat het zeer stil werkt.

Er is nog een extra functie die de WellHeater van de concurrentie onderscheidt. Een ingebouwd antimicrobieel filter zuivert de lucht in de kamer. Het is de perfecte keuze als u last hebt van allergieën of ademhalingsproblemen – maar eerlijk gezegd heeft iedereen er baat bij om schonere lucht in te ademen!

Tot slot is WellHeater uitgerust met een veiligheidsfunctie. Wanneer u het apparaat uitschakelt, schakelt het over naar de koude lucht modus en koelt het apparaat af. Dit voorkomt niet alleen het risico op verbranding, maar verlengt ook de levensduur van het apparaat.

Wat kan de WellHeater kachel precies doen?

Dit betaalbare kleine apparaat kan uw huishouden elke winter duizenden euro’s besparen. Hier zijn enkele verbazingwekkende functies die de WellHeater de meest geavanceerde ruimteverwarmer in zijn klasse is:

Stel uw modus in – Kies uw perfecte temperatuur met de juiste instellingen.

Ingebouwde timer – Stel een timer in om de WellHeater kachel automatisch uit te schakelen. Geweldig voor als je in bed gaat liggen.

Bespaar geld – 99,8% efficiëntie zorgt ervoor dat al uw elektriciteit wordt omgezet in warmte, wat u duizenden bespaart.

Volledige energiecontrole – Met snelle verwarming kunt u kiezen wanneer u WellHeater gebruikt, waardoor u elektriciteit en geld bespaart.

Ingebouwde kill-schakelaar – Als de kachel per ongeluk omvalt, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Draagbaar – De buitenmantel is volledig hittebestendig. Je kunt het verplaatsen zonder je zorgen te maken over jezelf verbranden.

Luchtkwaliteitscontrole – Het ingebouwde antimicrobiële filter verzamelt stof en voorkomt dat schimmel groeit. Een uitstekende keuze voor mensen met allergieën en eigenaren van huisdieren.

Makkelijk te gebruiken – Sluit gewoon aan, druk op een knop en je bent klaar om te gaan!

Lichtgewicht – Compact en gemakkelijk mee te nemen, WellHeater wordt ook geleverd met een handige handgreep.

Extreem stil – Ongelooflijk stil, WellHeater zal je concentratie of slaap niet verstoren.

Zeer veilig – In tegenstelling tot andere kachels heeft WellHeater geen blootgestelde elementen die je per ongeluk kunnen verbranden.

Wat maakt WellHeater zo speciaal?

WellHeater is niet alleen een uitstekend alternatief voor andere ruimteverwarmers. Het is ook een geweldig alternatief voor conventionele verwarmingsmethoden voor uw huis.

De verwarmingssystemen in onze huizen zijn vaak verouderd en inefficiënt. Ze geven energie af en verwarmen kelders en ondergrondse leidingen – maar niet onze huizen. Ze zitten ook vol stof en schimmel en kunnen een broedplaats zijn voor verschillende parasieten.

WellHeater is eenvoudig en schoon. Het verwarmingsmechanisme is duidelijk en voor de hand liggend, en het gebruikt alle elektriciteit die nodig is om uw kamer te verwarmen.

Terwijl de oude verwarmingssystemen stof ophopen en de lucht vervuilen, doet WellHeater het tegenovergestelde. Het heeft een antimicrobieel luchtfilter dat stof vasthoudt en schimmelvorming voorkomt. Zo blijft uw huis gezellig en kunt u genieten van de frisse lucht.

Als u WellHeater zelf hebt geprobeerd, zult u begrijpen waarom duizenden gezinnen nooit meer terug zijn gegaan naar verouderde traditionele methoden.

Geld besparen met WellHeater is eenvoudig

Verwarmingskosten zijn hoger dan ooit tevoren. Om geld te besparen, moet u elektriciteit efficiënt gebruiken.

WellHeater is ongelooflijk efficiënt. Het is geschikt voor zowel kleine flats als grote gezinswoningen. Voor dit voorbeeld hebben we twee verschillende huishoudens geselecteerd.

We hebben hun verwarmingsrekeningen van vorig jaar bekeken en vergeleken met de enorme stijgingen die ze dit seizoen zullen ervaren. Door simpelweg hun bestaande verwarmingssysteem te vervangen door WellHeater, zullen deze huishoudens warm blijven – en duizenden euro’s besparen!

Dat is een verbazingwekkende besparing van meer dan 1.700€ in één seizoen! Duizenden huishoudens over de hele wereld gebruiken WellHeater om hun verwarmingskosten met 80% te verlagen!

Met WellHeater blijft uw huis warm en uw portemonnee gevuld.

Het internet is enthousiast over WellHeater

Gebaseerd op uw feedback

Dit artikel is erg populair. Ik heb een paar vragen gekregen die ik hier graag wil beantwoorden.

Hoe stel ik het in?

Er zijn geen ingewikkelde stappen nodig om de verwarming in te stellen. U hoeft het apparaat alleen maar aan te sluiten en in te schakelen met de meegeleverde afstandsbediening. Zodra het apparaat ingeschakeld is, kunt u de temperatuur instellen en, indien gewenst, de timer activeren.

Waar kan ik het gebruiken?

WellHeater is een draagbare verwarming en kan overal gebruikt worden. U kunt elke kamer met een stopcontact verwarmen – de badkamer, uw slaapkamer, de keuken en zelfs de garage.

Kan het de energie-efficiëntie van mijn huis verhogen?

WellHeater is uitzonderlijk efficiënt – bijna alle gebruikte energie wordt omgezet in warmte. Dit is vooral belangrijk omdat de prijs van centrale verwarming is gestegen. Als u WellHeater gebruikt om uw huis te verwarmen, kunt u tot 80% van uw jaarlijkse verwarmingskosten besparen.

Schakelt hij uit als hij wordt omgestoten?

Ja, de WellHeater verwarmer heeft een “uitschakelaar”. Het apparaat herkent wanneer het wordt omgestoten, schakelt onmiddellijk uit en koelt de keramische platen af om brandgevaar te voorkomen.

Hoeveel WellHeater verwarmers heb ik nodig?

Eén verwarming op WellHeater kan een kamer tot 12 vierkante meter verwarmen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u meerdere verwarmers kopen om alle kamers continu te verwarmen, of er één houden om mee te nemen waar u hem het meest nodig hebt.

Voelt hij koel aan?

Ja, het hoofdframe van de verwarming blijft koel om brandwonden te voorkomen. De roosters voor de verwarmingsplaten worden wel warm van de hitte, maar niet genoeg om schade te veroorzaken.

Schakelt het apparaat uit als de temperatuur bereikt is?

Nee. Het verwarmingselement WellHeater warmt binnen enkele minuten op tot de ingestelde temperatuur en kan zo lang ingeschakeld blijven als nodig is. De timeroptie kan gebruikt worden om oververhitting te voorkomen.

Hoe luid is het apparaat?

De WellHeater luchtverhitter maakt een laag, zoemend geluid, vergelijkbaar met een bruin geluid. Het is niet luid genoeg om een slapend persoon wakker te maken of uw gesprek te onderbreken.

Hoeveel kost het apparaat?

Vergelijkbare high-tech kachels kunnen tot 300€ kosten. Ik heb zelf rondgekeken voor vergelijkbare opties en vond iets in de 200-250€ range.

Nu wordt het echt spannend. Op het moment van schrijven van deze recensie kunt u WellHeater voor slechts 49,99€!

Als u meerdere verwarmers voor uw huis of flat wilt kopen, is een 3-pak high-tech WellHeater verwarmers nog goedkoper: 112,47€. Dat is slechts 37,49€ per verwarming.

En het zit zo: het is een tijdelijke aanbieding. Het 3-pak dat ik zelf heb gekocht kost normaal 374,9€ – nog steeds een geweldige prijs. Maar voor een beperkte tijd kunt u het krijgen met een gigantische korting van 70%!

Bovendien krijgt u bij elke aankoop een degelijke 30-dagen geld-terug-garantie. U kunt gewoon kopen zonder risico te lopen. Als u niet tevreden bent, stuurt u de luchtverhitter gewoon terug en krijgt u uw geld terug, zonder vragen te stellen.

Ik weet dat ik de mijne niet zal terugsturen. Mijn vader nam er een voor zijn garage en mijn huisdieren hebben de andere twee opgevreten!

Hoe kan het zo betaalbaar zijn?

WellHeater is veel goedkoper dan zijn concurrenten. Dat komt omdat het een merk is dat rechtstreeks verkoopt en geen geld uitgeeft aan reclame.

Omdat het alleen online verkrijgbaar is, sluit dit bedrijf de tussenpersonen uit die de prijzen opdrijven om zelf winst te maken.

U betaalt hun huur, de salarissen van de CEO’s, de reclame en nog veel meer. Door te kopen WellHeater betaalt u alleen het bedrijf zelf.

Waarom is het nu verlaagd?

WellHeater is erg overtuigd van zijn product – en wil het in zoveel mogelijk huishoudens hebben. Met veel positieve recensies en gratis aandacht in de sociale media is dit de beste reclame die een merk kan maken!

Dit is een veelgebruikte zakelijke tactiek die door verschillende directe verkoopmerken wordt gebruikt. Daarom weten we dat het product weer voor de volle prijs terug zal komen zodra het viraal gaat en de vraag nog meer toeneemt.

Het goede nieuws is dat deze korting op het moment van schrijven nog steeds geldig is. We hebben de links naar de speciale aanbiedingen hier.

Klik hier om 50% korting te krijgen (indien nog beschikbaar)

Conclusie: Is het het waard?

###brand_name### is het 100% waard. De superkoude winter staat voor de deur. Met stijgende energieprijzen is WellHeater de beste manier om warm en comfortabel te blijven.

De beste tijd om de WellHeater kachel te kopen is nu. Duizenden Nederlanders hebben hem al gekocht en het is niet te zeggen wanneer de korting op is.

Deze lichtgewicht, gebruiksvriendelijke en zeer krachtige kachel is beter dan de meeste kachels van 300 euro. Hij verbruikt veel minder energie en is een geweldige optie om geld te besparen.

Ik ben er dol op, duizenden Nederlanders zijn er dol op – en ik weet zeker dat u dat ook zult zijn. Het is de beste optie voor uw geld.

Hoe krijg ik een echte WellHeater?

Door het enorme succes van WellHeater worden de markt al overspoeld met inferieure imitatieproducten. Deze bieden NIET dezelfde antimicrobiële filters en anti-vlamfuncties als de originele WellHeater. De imitaties zijn ook niet zo krachtig en zijn niet geschikt voor het verwarmen van ruimtes.

Koop de uwe WellHeater van de officiële website om fraude te voorkomen.

De WellHeater Heater wordt geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie, dus u neemt geen enkel risico! Als u snel handelt, krijgt u ook nog eens maar liefst 50% korting. Dit maakt WellHeater verreweg de beste en meest betaalbare verwarmingsoplossing voor uw huis. Wacht niet langer om ervoor te zorgen dat uw huis lekker warm is deze ijskoude winter.

Vanaf 7, December 2023 * – Sinds ze in de grote internationale media zijn verschenen, is er een ongelooflijke buzz ontstaan. Vanwege de populariteit en positieve recensies heeft het bedrijf zoveel vertrouwen in zijn product dat het nu een eenmalige korting van 50% aanbiedt aan de eerste koper.

OPMERKING: Dit product is NIET verkrijgbaar op Amazon of eBay.

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde gebaseerd op 9.803 beoordelingen

9.2 Yellow rating stars Uitstekend
kwaliteit
Gemakkelijk te gebruiken
Prijs
Ondersteuning